четвер, 13 березня 2014 р.

                                  Кращий читач - 2014.

Читання і книга відіграє важливу роль у житті дитини, значно більшу ніж у житті дорослих. Із книг, які вони читають, вони дістають певне світосприймання, книги виробляють у них високі моральні якості, допомагають у навчанні. Хороші дитячі книги виховують у дітей почуття прекрасного і роблять їх життя повнішим, цікавішим та веселішим.Це свято книги, і тих хто любить це нетлінне і вічне творіння людства. Книга – справжній маг. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти мову речей, рослин і тварин. Скільки дивовижних таємниць відкривається завдяки книгам! Скільки безцінних скарбів трапляється на шляху читачів! А скільки не забутніх зустрічей з літературними героями вже відбулися, а ще скільки відбудеться!
 Сільська та шкільна бібліотеки разом провели I етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2014» «Найкращий читач України – 2014».Участь у конкурсі взяли учні 6-8-х класів. Юні користувачі познайомили нас зі своїми улюбленими книгами, дізналися, які книги читають їх ровесники і кого ми по праву можемо назвати – кращим читачем. Кожен учасник хотів довести всім нам,що його улюблена книга – справді найкраща.













За підсумком балів кращим читачем у першому етапі конкурсу «Найкращий читач – 2014» перемогу здобула учениця 7-го класу Негрівської ЗОШ I-IIст.Цанько Ярослава, вона взяла участь у другому етапі конкурсу який проводила  Іршавська ЦРБ .




















 
          



 
                         

Немає коментарів:

Дописати коментар