неділю, 19 травня 2013 р.

                                     День Матері та Міжнародний день сім’ї.
Цими чудовими травневими днями, коли все довкола буяє та квітує, відзначаються два найпрекрасніших родинних свята — День Матері та Міжнародний день сім’ї.
Такий гармонійний збіг є глибоко символічним. Сім’я, родина, рід… До цих головних надбань людського суспільства ми, українці, завжди ставилися й ставимося з особливою святістю та повагою. Адже саме в родині ми черпаємо духовні сили, наснагу та оптимізм, у родині відчуваємо, що таке справжнє щастя, любов, душевний затишок і добро.
Берегинею усього цього була й залишається мудра Жінка-мати. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найдорожчим, найближчим і найдобрішим, а наша любов до неї — вічна та безмежна.
День матері та День сім’ї –зворушливі для кожного серця свята, тому що кожний з нас з дитинства несе в душі єдиний неповторний образ своєї мами, яка завжди зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде щиро любити свою дитину.
Міцна родина, віра в Бога, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу! Дружна сім’я є головною складовою частиною життя та успішності кожної людини.
Нехай сімейні традиції зближують, роблячи всіх нас добрішими, більш близькими один до одного, створюючи ту невидиму опору в житті, на якій будуються наші взаємини з дітьми.
До Міжнародного дня сім’ї, яке відзначається у світі щорічно 15 травня, у бібліотеці було оформлено книжкову поличку "Сімя. Родина. Рід."
     Користувачі мали змогу дізнатися про історію виникнення цього свята, зрозуміти що таке сім’я, її основні функції та роль у суспільстві. Міцна родина, віра в Бога, повага до матері та батька – споконвічні цінності українського народу! Дружна та міцна сім’я є головною запорукою успішності кожної людини.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар