понеділок, 18 серпня 2014 р.

Класик української літератури - наш сучасник
         17 серпня Негрівська бібліотека-філія провела літературну годину "Класик української літератури - наш сучасник" до 90-річчя з дня народження П. Загребельного (1924-2009), українського письменника.
Павло Архипович Загребельний – письменник, мислитель, громадянин.
Книги Павла Загребельного – це думи про народ від давнини до сучасності, про людей, які прагнуть від життя дива, шукають його і знаходять, і – найголовніше – творять його в муках і любові.
На стилі кожного твору прозаїка відбивається відображувана доба, її культура слова, соціально-психологічний типаж героїв, котрі надають тому чи іншому твору особливого звучання.
Твори Павла Загребельного – це думи й роздуми про народ від давнини до сучасності, про людей, які прагнуть від життя дива, шукають його і знаходять, втрачають або нівечать, творять його в муках і любові. Письменник веде діалог з історією, розмову з людиною, відчуває її голос, до якого можна доторкнутися. Оформлено перегляд літератури "Павло Загребельний - класик української літератури - наш сучасник" , а також користувачі дивились фільми П.Загребельного.





Немає коментарів:

Дописати коментар